Detinguts a Girona dos lladres que volien forçar un pany amb una pota de cabra

Una veïna ha alertat a la Policia Municipal

L'intent de robatori a un habitatge del Barri Vell de Girona ha tingut lloc pels voltants de dos quarts de tres de la matinada d'avui. Cap a aquella hora, la central de la Policia Municipal ha rebut una trucada alertant-los de la presència dels lladres. La dona que hi havia a l'altre costat de la línia explicava que havia vist una parella intentant forçar la porta d'una casa amb l'ajuda d'una pota de cabra.

Immediatament, una patrulla ha anat fins al carrer del Barri Vell i ha pogut atrapar la parella quan provava de fugir. Es tracta de Viorel C. i de Rita Rasela A., tots dos veïns de Girona. Ell té 40 anys, i ella 37.

Per no despertar sospites, la parella havia posat la pota de cabra a dins d'un carret de la compra, que anaven traginant pel carrer. A més, per intentar fer saltar el pany, també s'havien ajudat d'un tascó de fusta, que havien provat d'introduir entre el marc i la porta. En el moment de la detenció, un d'ells el portava amagat a dins la camisa.

Mentre la patrulla identificava els dos sospitosos, que coincidien amb la descripció que els havia donat la testimoni, una altra dotació ha anat a comprovar la porta de l'habitatge. Els policies han vist com, clarament, tenia marques d'haver estat forçada. Per tot plegat, els agents han detingut la parella de lladres per una temptativa de robatori amb força.