Espai Gironès patricinarà l'Open Internacional de Tennis Taula de Girona

També donarà suport a una exposició de Càritas

El Centre Comercial de Salt, Espai Gironès, ha anunciat que seguirà donant suport a diverses activitats que es portin a terme a terres gironines.

És per aquest motiu que mantindrà la seva implicació mitjançant convenis de col·laboració com el que té subscrit amb el club de bàsquet Uni Girona i accions puntuals com l’acord amb el Club Tennis Taula Girona per patrocinar el I Open Internacional 24 Hores i el I Open Benjamí - Aleví que es disputaran els dies 30 i 31 d’agost al Pavelló Municipal d’Esports de Salt.

Aquestes competicions recullen l’extensa tradició de tennis taula de diverses localitats gironines i cerquen ser proves que esdevinguin dates de referència dins el calendari dels organismes federatius d’aquest esport. L’espectacle i la diversió estan assegurades amb la presència de jugadors de gran nivell de categories que aniran des de la dels més menuts, els benjamins, fins a la dels més experimentats, com són els veterans de 60 anys i més.

Per altra banda i en una vessant més social del seu compromís amb les nostres comarques i la seva gent, Espai Gironès serà del 29 d’agost al 12 de setembre seu de l’exposició itinerant “Retrats d’inserció, un procés d’esperança” de Càritas Diocesana de Girona. Les fotografies, obra de David Salcedo, mostraran la tasca que l’organització duu a terme amb els participants en els programes laborals i les experiències de la seva inserció al món del treball.

Aquestes dues activitats s’uneixen a les que ja es duen a terme amb altres entitats que treballen en favor de diferents col·lectius de la província o en reconeixen el seu talent, com ara les fundacions Jaume Casademont o Oncolliga Girona. Col·laboracions que justifiquen plenament el lema del centre: “Som com tu, som de Girona”.