Tres detinguts per robar cable de coure de l'enllumenat públic al polígon de Fornells

Els lladres portaven el maleter del cotxe ple de material robat

Els fets van passar pels volts de les nou del vespre al polígon industrial de Fornells de la Selva. Una patrulla del Mossos d'Esquadra de la comissaria de Salt es va acostar al polígon perquè hi havia la sospita que s'estigués produint un robatori de cablejat en un dels carrers. 

Quan la patrulla va arribar al lloc dels fets, al carrer del Pla de la Selva, els agents van veure com un vehicle se'ls aproximava. Els mossos el van interceptar, el van aturar i en van identificar els tres ocupants. 

Els agents van escorcollar els tres homes i el vehicle. Llavors va ser quan van descobrir que el maleter del cotxe estava ple de cablejat negre amb coure al seu interior. També els van comissar una caixa d'eines amb llanternes, guants, alicates, tornavisos, claus angleses, un punxó, un martell i una serra amb fulles de recanvi.

Els policies van comprovar que el cablejat procedia d la mateixa zona i també que, després del robatori, part del carrer havia quedat sense llum. Per això, van detenir els tres ocupants com a presumptes autors d'un delicte de furt. Es tracta de tres homes d'entre 24 i 30 anys, de nacionalitats espanyola i gambiana, tots veïns de Mataró. 

Els detinguts, a qui els consten antecedents, va passar el dia 15 d'agost a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.