Rescaten un pescador ferit greu després caure 8 metres a Cala Rustella

L'home, de 38 anys i nacionalitat francesa, té una possible fractura de pelvis i politraumatismes

Un home de 38 anys i nacionalitat francesa ha resultat ferit greu aquest divendres a la tarda després de caure vuit metres des de les roques de Cala Rustella a Roses (Alt Empordà). Segons els Bombers de la Generalitat, els fets han passat cap a les 13.28 hores quan la víctima estava pescant.

A conseqüència de l'accident l'home té una possible fractura de pelvis i politraumatismes i ha estat traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona en un helicòpter del Grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE) i del Grup d'Emergències Mèdiques (GEM) del cos de Bombers.

En el rescat també hi han treballat dos vehicles terrestres dels bombers, una embarcació de la Creu Roja, efectius del Sistema d'emergències Mèdiques (SEM) i Salvament Marítim.

Rescatada a Gombrèn

Gairebé a la mateixa hora els Bombers de la Generalitat han treballat en el rescat d'una dona de 47 anys que s'ha lesionat el turmell a Gombrèn (Ripollès) a la zona del Gorg de la Tosca. La ferida ha estat evacuada en un helicòpter del Grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE) fins a Campdevànol, on una ambulància del SEM l'has traslladat a l'hospital.