Atrapen tres lladres per robar de matinada en un bloc de pisos de Girona

Un dels detinguts va intentar robar al mateix bloc la setmana passada

Passaven pocs minuts de mitjanit quan la Policia Municipal ha rebut una trucada d'una dona alertant-los d'un possible robatori. La dona ha explicat als policies que havia vist quatre joves en actitud sospitosa davant d'un bloc de pisos del barri de Sant Narcís, i que tot feia pensar que hi volien entrar a robar.

El caporal que hi havia de servei i una patrulla han anat fins al lloc, i han arribat en el moment just. Tres joves, que coincidien amb la descripció que els havien donat per telèfon, sortien del portal de l'edifici. Els policies han aturat el grup i han demanat el suport d'una segona patrulla per identificar-los.

Al seu damunt, els agents els hi ha trobat tot d'eines que sovint s'utilitzen per forçar panys. Els joves havien provat d'amagar-se-les dins els pantalons, a la zona genital. Entre d'altres, portaven guants de plàstic, un bec de lloro i dos tornavisos (un d'estrella i un altre de punta plana, que estava doblegat). A més, tots ells també duien telèfons mòbils amb llums led (que els servien per veure-s'hi a l'escala sense necessitat d'obrir el llum comunitari).

Els agents han inspeccionat l'edifici i les seves sospites s'han esvaït quan han arribat al segon pis. Allà, han vist com la porta d'un dels habitatges estava mig forçada.

Per això, la policia ha detingut els tres nois per una temptativa de robatori amb força. El quart lladre havia desaparegut. Els tres detinguts, tots veïns de Girona, són David F.C., de 22 anys; Luca Dorin Tiberiu R., de 21, Anzori C., de 20.

Es dóna la circumstància que el primer, David F.C., ja havia entrat a robar al mateix bloc de pisos la setmana passada. Aleshores, però, tot i que havia provat de forçar-ne panys, tampoc ho havia aconseguit.