Troben un disminuït psíquic desaparegut a Llançà des de feia més d'un dia

Els equips de recerca l'han localitzat en una habitació desocupada dins el mateix hostal on s'allotjava

Els equips de recerca han localitzat aquest migdia, sa i estalvi, un home de 45 anys que pateix una disminució psíquica i que portava més de 24 hores desaparegut. L'home havia arribat a Llançà (Alt Empordà) amb una associació francesa per passar uns dies de vacances al municipi.

El gruix del grup s'allotjava a la casa de colònies Costa Brava, però com que no hi havia lloc, ell dormia en una pensió del municipi, Habitacions Can Pau. Després de buscar-lo durant tot un dia per camins locals i carrers del poble, aquest migdia se l'ha trobat en una habitació buida dins la mateixa pensió. L'home, que té problemes de memòria a curt termini, anava vestit només amb el pijama.

L'home desaparegut, un francès de 45 anys, pateix una discapacitat mental, epilèpsia i té problemes de memòria a curt termini. Havia arribat a Llançà amb una associació local d'Auvenge per passar uns dies de vacances al municipi.

El gruix del grup i dels monitors, format per tretze persones, s'allotjaven a la casa de colònies Costa Brava. Però com que estava plena i no hi havia prou places, ell dormia a la pensió Habitacions Can Pau. Ahir al matí, el seu llit estava buit. A l'habitació hi havia tota la seva documentació.

Els monitors el van buscar sense èxit i van ser ells mateixos qui van alertar els serveis d'emergència. Durant tot ahir, efectius dels Mossos d'Esquadra, els Bombers, la Creu Roja i l'ADF de l'Alt Empordà el van estar buscant. Entre d'altres, van fer recerca pels carrers del municipi, pel port, pel camí de ronda i per la zona del Cau del Llop.

Aquest matí, després d'una estona de reprendre la recerca, l'han aconseguit localitzar pels voltants de tres quarts de dotze. L'home estava a dins mateix de l'hostal, en una altra habitació on no hi havia ningú allotjat. Quan l'han localitzat, sa i estalvi, anava vestit només amb el pijama (la mateixa roba amb què va desaparèixer).