Una lladre agredeix la caixera d'un Mercadona i a una policia fora de servei

La detinguda ha volgut fugir amb una bossa amb 70 euros en productes

Una agent fora de servei dels Mossos d'Esquadra ha evitat un robatori al supermercat Mercadona del barri de la Devesa de Girona. Cap a les onze del matí, una noia ha intentat marxar sense pagar amb una bossa carregada de productes.

En total, allò que hi havia a dins pujava a uns 70 euros. Quan la jove ha passat pel costat d'una de les caixes, la treballadora que hi havia al darrere l'ha recriminada i ha provat d'aturar-la. Com a resposta, la noia -una russa de 33 anys amb antecedents- l'ha agredit.

Aleshores, l'agent fora de servei, que casualment estava comprant al supermercat, ha pogut reduir la lladre. Una patrulla se l'ha endut emmanillada a comissaria per una temptativa de robatori amb força.

Els fets han tingut lloc aquest matí, pels voltants de les onze. La noia, una russa de 33 anys, ha entrat al supermercat Mercadona de la Devesa i ha anat posant allò que li ha semblat a dins d'una bossa.

Quan l'ha tingut carregada -en total, allò que hi havia pujava a uns 70 euros- ha passat per la línia de caixa sense aturar-se. La treballadora que hi havia cobrant ha provat d'aturar-la i, per tota resposta, la lladre l'ha començat a agredir.

Una agent dels mossos fora de servei, que per casualitat es trobava comprant al supermercat, ha vist l'escena i ha anat a socórrer la caixera. L'agent ha aconseguit reduir la lladre, però no sense abans emportar-se'n algun cop.

Una patrulla dels mossos ha anat fins al Mercadona i s'ha endut la noia emmanillada a comissaria per una temptativa de robatori amb força. La lladre, que viu a Girona, té antecedents perfets similars.