Jutgen una acusada d'intentar matar el marit a ganivetades a Gualta

La dona el va començar a apunyalar quan aquest li va dir que estava enamorat d'un altre dona

La matinada del 16 de juliol l'acusada va trucar al marit al mòbil dient-li que es trobava malament i que anés a buscar-la a casa per dur-la a l'hospital. L'home ha explicat que, en aquell moment, estava passejant per l'Estartit amb la seva amant i els seus fills però que va anar a buscar el cotxe per dur la seva dona al metge perquè pocs dies abans havia patit un avortament i deia que tenia una hemorràgia. L'home ha continuat relatant que conduïen en silenci en direcció a Palamós quan, a l'alçada de Gualta, la dona li va demanar que aturés el vehicle en una zona fosca perquè es trobava malament.

'Em va dir que em mataria i em va clavar el ganivet al coll', ha continuat relatant la víctima que explica que, sense previ avís, l'acusada va treure un ganivet de cuina i li va intentar clavar diverses vegades. 'La vaig poder aturar però el que ella volia era tallar-me el coll', ha explicat l'home que assegura que la intenció de la dona era matar-lo. Fins que va poder aturar un cotxe que el va socórrer i va arribar la policia, la víctima assegura que va rebre diverses ganivetades.

'Preferia que estigués mort abans que estigués amb una altra', ha opinat el marit que creu que el detonant de l'atac va ser que ell li va comunicar a la seva parella que pensava abandonar-la per estar amb una altra dona. Concretament, l'home va rebre una ganivetada al coll, una altra a la galta esquerra i una tercera a la mà. Per aquest motiu, la fiscalia i l'acusació particular demanen que condeminin Martha Cecilia G. O. a nou anys de presó per un delicte d'homicidi en grau de temptativa i que indemnitzi la víctima per les lesions i les seqüeles que li han quedat.

La versió de la dona és totalment oposada a la del marit. Durant el judici Martha Cecilia G. O. ha negat els fets i ha explicat que quan va trucar al seu marit perquè la portés a l'hospital va arribar 'completament begut' i li va començar a retreure que l'hagués fet marxar d'una festa. 'Em pegava sovint', ha assegurat la dona que diu que mentre anaven a l'hospital l'home li va clavar un cop de puny a la cara i després la va intentar apunyalar. 'Com que anava begut el vaig poder parar, sinó estaria morta', ha declarat l'acusada que ha explicat que va utilitzar una tovallola per amortiguar l'atac.

La dona ha explicat que el marit duia sovint el ganivet de cuina al cotxe perquè tenia moltes amants i el perseguien i l'amenaçaven. 'Jo no el volia matar, quan em va dir que em volia deixar. Li vaig dir que em pagués el bitllet per tornar a Colòmbia i que jo marxava', ha assegurat la dona que defensa que no només és innocent sinó que, a més, és una víctima del marit. Per aquest motiu, la defensa en demana l'absolució. El judici ha quedat vist per a sentència.