Desarticulada una banda organitzada a Lloret de Mar dedicada al tràfic de cocaïna

Un operatiu conjunt de la Policial Local i la Guàrdia Civil ha finalitzat amb la detenció de cinc persones

Cinc persones detingudes i el comís de 300 grams de cocaïna, 300 més d'haixix i 1000 euros en efectiu. Aquest és el balanç d'un operatiu conjunt de la Policia Local de Lloret de Mar i la Guàrdia Civil que ha permès desarticular una organització dedicada al tràfic i posterior venda de drogues a la localitat, especialment cocaïna.

L'operatiu 'Vengradis' es va iniciar el passat 25 de juny quan els agents, en tenir constància dels fets, van poder interceptar un lliurament de 300 grams de cocaïna detenint dues persones i comissant 1.000 euros en efectiu en el domicili d'un dels detinguts. El dispositiu va finalitzar el passat 28 de juliol amb la detenció de tres homes més donant per desarticulada la banda.

El passat 25 de juny els agents varen tenir constància que a la localitat de Lloret de Mar es podria estar realitzant un intercanvi de substàncies estupefaents entre membres de l'organització, i es va poder interceptar el moment en el qual un dels membres de l'organització lliurava 300 grams de cocaïna. En aquell moment es van detenir els dos individus i, posteriorment, amb la pertinent autorització judicial, es va procedir a l'entrada i registre del domicili d'un d'ells, a Lloret de Mar, on es varen comissar 1000 euros en efectiu.

Els agents varen seguir realitzant actuacions per a la identificació i detenció de la resta d'integrants, procedint el passat 28 de juliol, a la detenció de tres homes més donant per desarticulada l'organització.

Per aquests fets s'han instruït diligències que s'han traslladat al Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Blanes (Girona).