Un ferit en l'incendi a un magatzem de fruita a l'Armentera

El foc ha afectat la part de màquines i ha fet col·lapsat part del sostre d'uralita

Deu dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen aquest dimarts al migdia en les tasques d'extinció d'un incendi en un magatzem de fruita al terme municipal de l'Armentera (Alt Empordà).

Les flames han causat finalment un ferit menys greu, un treballador de l'empresa, i ha afectat totalment un dels tres sectors de la nau, que era d'una sola planta i amb una superfície d'uns 1.200 metres quadrats, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Part de la coberta ha col·lapsat i també ha quedat inestable la paret exterior de la façana nord-est. A l'interior hi havia cambres frigorífiques, que han cremat totalment. Pel que fa el treballador ferit, ha estat traslladat per una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en estat menys greu a l'Hospital de Figueres.

Al lloc, s'han desplaçat una desena de dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat que han donat per controlat l'incendi al voltant de les dues del migdia evitant la seva propagació a la resta de sectors de la indústria. A hores d'ara, ja està totalment extingit i els efectius ja s'han retirat.