Detinguts dos lladres que van robar en una casa del Mas Mates a Roses

Van entrar pel balcó i amenaçar a la propietària

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns dos homes de 33 i 47 anys per un delicte de robatori amb força en un habitatge de Roses (Alt Empordà). Cap a dos quarts de sis de la matinada, els agents han estat alertats per un ciutadà d'un possible robatori a casa seva, a la urbanització Mas Mates.

L'home ha rebut l'avís de la seva dona que dos homes acabaven d'entrar a robar. Els mossos han acompanyat l'afectat a casa, on han trobat la dona molt alterada que els ha explicat que dues persones havien entrat pel balcó i l'havien agafat pel coll exigint-li els diners que tenia al domicili. Un cop han aconseguit els diners, els pispes també han agafat diversos objectes electrònics de valor i han fugit.

Ràpidament, la policia ha muntat un dispositiu de recerca a la població per tal de localitzar els dos lladres. En un carrer de Roses, una de les patrulles ha vist com dues persones amagaven diversos objectes sota un vehicle aparcat. Els agents han volgut comprovar de què es tractava i al acostar-se al lloc les dues persones han arrencat a córrer. Després d'una estona de persecució els mossos han pogut interceptar els dos fugitius. Aquests concordaven perfectament amb les descripcions dels lladres que havien assaltat la casa, per la qual cosa han quedat detinguts com a presumptes autors del robatori al domicili.


Els arrestats, de nacionalitat israeliana i marroquina, tenen antecedents i passaran en les properes hores a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.