Presó per obligar un conductor a fer-li de xòfer i després robar-li diners

La víctima va aprofitar que el detingut va haver d'anar al lavabo, a Quart, per avisar la policia

Un home de 50 anys, veí de la Bisbal d'Empordà (Baix Empordà), i amb antecedents policials, ha ingressat a presó després que va intimidar un veí seu perquè el portés a Girona en cotxe. El detingut va aturar el vehicle en què viatjava la víctima a la Bisbal i el va obligar a portar-lo a la capital gironina. Durant el trajecte, l'home va intentar robar diners i altres objectes que el conductor portava dins del cotxe tot i que, finalment, no ho va aconseguir.

Quan estaven passant per Quart (Gironès) el detingut va demanar al conductor que parés el vehicle perquè havia d'anar al lavabo. Va ser llavors quan la víctima, espantada, va aprofitar el descuit per fugir del lloc i avisar la policia. Els fets van succeir aquest passat divendres. El detingut va aturar el cotxe amb el qual circulava un veí seu, al bell mig de la Bisbal d'Empordà. Per motius que encara es desconeixen, el detingut va intimidar el conductor i el va obligar a portar-lo, contra la seva voluntat, fins a Girona. Durant el trajecte, el detingut va intentar robar diners i diversos objectes que la víctima portava dins del cotxe.

El delinqüent gairebé havia aconseguit el que es proposava quan, de sobte - mentre passaven pel municipi de Quart- va demanar al conductor que aturés el vehicle perquè tenia necessitats fisiològiques i havia d'anar al lavabo. Va ser llavors quan la víctima, espantada, va decidir aprofitar aquell moment de descuit per tancar el cotxe i fugir corrent. Va avisar als Mossos d'Esquadra i els agents van aconseguir enxampar el delinqüent.

Finalment, el detingut no va aconseguir arribar a Girona i tampoc es va emportar res de l'interior del vehicle. L'home, amb antecedents policials, va ser detingut per un delicte de detenció il·legal i el Jutjat en funcions de guàrdia de Girona va decretar el seu ingrés a presó.