El Govern inverteix 60.000 euros en remodelar el passeig marítim de Port de la Selva

S'ha renovat tot l'entarimat, les baranes i els suports

Ports de la Generalitat ha invertit 60.000 euros en la millora del passeig marítim de fusta que es troba a tocar del mar a El Port de la Selva (Alt Empordà). Les remodelacions s'han basat en l'adequació de tot l'entarimat de fusta, les baranes i els suports.

Aquest passeig és un itinerari molt concorregut pels ciutadans i turistes que visiten la vila i volen conèixer el Moll Gros o veure la muntanya de Verdera. Les obres s'emmarquen en el Pla d'Inversions 2014-2017 de Ports de la Generalitat, que suposarà una inversió de 95 MEUR - provinent d'ens públics i privats- i que es destinaran a les 26 instal·lacions portuàries gestionades per l'empresa pública al llarg del litoral català. Des de l'ens de la Generalitat, asseguren que el nou pla d'inversions pels propers tres anys té com objectiu dotar de noves infraestructures i serveis a les instal·lacions portuàries actuals per fer-les més competitives.

En el cas del passeig de fusta del Port de la Selva, l'entarimat es va construir en dos fases. L'any 1990 es va crear el primer tram que va des de l'ajuntament fins a la platja del Port Reig. Ara fa deu anys, es va executar el segon tram d'obres, des de Port Reig fins a les instal·lacions del Club Nàutic.