Localitzen al Far d'Empordà un avi de 79 anys desaparegut des de dissabte

La víctima ha estat evacuada a l'hospital amb diversos cops

Els Bombers de la Generalitat han aconseguit localitzar aquest diumenge al matí, el veí de Figueres de 79 anys, desaparegut des d'ahir a la capital de l'Alt Empordà. Els familiars de la víctima van donar la senyal d'alarma aquest dissabte, a tres quarts de deu de la nit, després de veure que l'home no retornava a casa. L'home havia sortit a fer una volta i caminar al matí.

Des d'ahir a la nit, efectius dels Bombers, de la Policia Local, Agents Rurals i Mossos d'Esquadra han participat en la recerca. Finalment, i després de passar una nit al ras, els cossos d'emergència l'han localitzat al costat de la via del tren amb diversos cops, un d'ells al cap. L'home ha estat evacuat a l'Hospital de Figueres.

L'home va sortir a caminar aquest dissabte al matí. Els familiars es van començar a preocupar quan, al vespre, encara no havia arribat a casa. Al voltant de tres quarts de deu del matí, la família del desaparegut va decidir avisar als serveis d'emergència. Des de llavors, es va iniciar un dispositiu de recerca conjunt amb els Mossos d'Esquadra, Agents Rurals, Policia Local de Figueres i els Bombers de la Generalitat - amb un mitjà aeri- ha finalitzat amb èxit aquest diumenge a dos quarts d'onze del matí.

Els efectius de recerca han trobat l'home al costat de la via del tren, a tocar de la carretera C-31, dins del municipi del Far d'Empordà. El veí de Figueres ha hagut de ser evacuat a l'hospital de la ciutat perquè presentava diversos cops, un d'ells al cap que s'hauria fet després d'entrebancar-se amb la via del tren i caure a terra. Els Bombers han informat que degut a la proximitat que es trobaven de les vies del tren, Renfe ha aturat durant una estona el trànsit de combois per aquesta zona.