Seixanta infants amb pocs recursos estrenen les colònies de la Fundació Pere Tarrés

En total es becaran 3.400 nens i nenes al llarg de l'estiu

Aquest dissabte han marxat de colònies seixanta infants de famílies amb pocs recursos becats per la Fundació Pere Tarrés. La destinació: la casa de colònies Pare Artigas a Planoles (Ripollès).

Durant el mes d'agost el total d'infants becats per participar en les colònies socials arribarà als 500, i en tot l'estiu, 3.400, fet que suposa un increment del 46% en el nombre de peticions d'ajuts perquè els nens i adolescents puguin anar de colònies. En la mateixa línia, la Fundació Pere Tarrés realitzarà un casal social al barri del Raval de Barcelona i en diverses ciutats de l'àrea metropolitana de Barcelona així com a les ciutats de Lleida i Tarragona. Aquests casals es realitzaran del 4 al 28 d'agost majoritàriament en horari de matí i tarda per a infants i joves entre 6 i 13 anys.

Pel que fa a la campanya 'Colònies en Moviment', es tracta del primer torn de colònies que la Fundació Pere Tarrés farà durant el mes d'agost. Durant les pròximes setmanes, infants i joves d'Arenys de Mar, Badia del Vallès, Calafell, Cerdanyola, El Vendrell, Gavà, Masnou, Mataró, Molins de Rei, Montornès del Vallès, Olesa de Montserrat, Palau Solità i Plegamans, Pineda de Mar, Sabadell, Sant Andreu de la Barca, Sant Cugat del Vallès i Terrassa gaudiran de cinc dies de colònies a La Conreria (Maresme).

Aquestes colònies estan becades al 100% per la Fundació Pere Tarrés dins de la seva campanya "Ajuda'ls a créixer-Cap infant sense colònies" i s'han organitzat amb la col·laboració dels serveis socials municipals d'ajuntaments on la Fundació Pere Tarrés porta projectes socials i educatius per infància en situació vulnerable.