Estafen 750 euros a l'estanc de Sant Jaume de Llierca amb bitllets de 50 falsos

El lladre va comprar quinze cartrons de tabac i va marxar corrents amb el botí després de pagar

L'estanc de Sant Jaume de Llierca (Garrotxa), situat al carrer Major, va veure com en qüestió de segons perdia 750 euros en una compra de tabac que va resultar ser una estafa. Els fets van passar dimecres passat. La propietària va atendre un client que li va demanar quinze cartrons de tabac tot dient que obria un bar i que havia d'omplir la màquina.

El valor de la compra eren 720 euros i el client va pagar amb 15 bitllets de 50. Quan la dependenta li va entregar la compra i els 30 euros de canvi, va agafar els bitllets i en veure que eren falsos va sortir a fora però ja no va a ser a temps d'atrapar-lo. "No em vaig malfiar de res", reconeix la dona. Ja han presentat la denúncia als mossos. "No em vaig malfiar de res; era un home amable i agradable", recorda la propietària de l'estanc de Sant Jaume de Llierca que dimecres passat va viure una estafa.

El lladre va entrar a la botiga demanant quinze cartrons de tabac. Va explicar que li feien falta per omplir la màquina del bar que estava a punt d'obrir. Parlava amb un accent que no era gironí, segons recorda la propietària.

A l'hora de pagar, l'home ho va fer amb quinze bitllets de cinquanta. Els va comptar davant d'ella i li va demanar si li podia posar en una bossa. En el moment de donar-li la compra i els 30 euros de canvi, la dona ja va notar que els bitllets eren diferents i ho va comentar a una clienta que s'estava esperant. Tot seguit van sortir per veure si l'atrapaven però l'home ja no era enlloc.

Aquella mateixa els afectats van posar una denúncia als mossos.