Un revisor de Renfe es nega a fer un descompte a una anciana de 80 anys i atura el tren

El treballador no ha permès que altres passatgers li paguessin el bitllet i ha amenaçat en denunciar a la senyora

Un revisor d'un tren que aquest dimarts al migdia feia el trajecte entre Portbou i Barcelona ha obligat a aturar el comboi durant una hora a Maçanet perquè s'ha negat a fer un descompte del bitllet a una dona de 80 anys.

Segons ha explicat un testimoni, en arribar a l'alçada de Maçanet el revisor s'ha trobat amb una dona que no duia bitllet i ella li ha demanat que li fes el bitllet amb el descompte de la Targeta Dorada, però el revisor s'hi ha negat.

Aleshores, la dona ha rebutjat pagar el bitllet i el revisor ha replicat dient que el tren no reprendria el viatge fins que no pagués. Quan ja portaven una estona discutint, la resta d'usuaris del vagó s'han ofert a pagar el bitllet però el revisor no ho ha acceptat. L'home l'ha advertit que la denunciaria i ha trucat els Mossos. Posteriorment, han arribat dos agents al lloc que han posat ordre a la situació.

El tren havia sortit de Portbou a les 11:27 i tenia prevista l'arribada a l'Estació de Sants de Barcelona a les 13:39. Amb tot plegat, el tren ha estat aturat durant una hora a Maçanet i quan ha reprès el viatge s'ha trobat amb la incidència d'un atropellament a prop de Sants, que ha l'ha obligat a aturar-se. Finalment, aquest tren ha acabat arribant a l'Estació de Sants amb dues hores de retard.