Detinguda per robar a un avi mentre li ensenyava les parts íntimes

Mentre l'home l'abraçava li va treure un penjoll valorat en 500 euros

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 16 de juliol a Girona una dona de 25 anys, de nacionalitat romanesa i veïna de Badalona, per sostreure joies a un home de 87 anys a qui instants abans li havia mostrat i li havia fet tocar les seves part íntimes. Una dotació de paisà que feia patrullatge preventiu va observar com a l'alçada dels carrers Garrotxa i Santa Eugènia la dona captava l'atenció de l'ancià mentre ella s'abraçava efusivament al seu coll.

Els agents van veure com la noia posava les mans a les butxaques del pantaló de l'ancià i després el tornava a abraçar. La dona va sostreure una cadena d'or amb un penjoll, valorat en 500 euros, sense que la víctima se n'adonés. Després d'escorcollar la dona se li va trobar, a l'interior de la seva bossa de mà, la cadena i el penjoll de la víctima. Per aquest motiu, els agents van detenir-la com a presumpta autora d'un delicte de furt.

La detinguda, a qui li consten antecedents, serà citada properament per declarar davant l'autoritat judicial competent.

Per evitar aquest tipus de furts a la gent gran, els Mossos recomanen desconfiar de les persones desconegudes, parar atenció a les distraccions provocades per estranys i no portar moltes joies a sobre, entre d'altres consells.