El Temporada Alta afegeix els concerts de Vetusta Morla, Yann Tiersen i Bombino

Les entrades ja són a la venda

El Temporada Alta ha afegit quatre noves propostes a la programació del festival, que se celebrarà del 3 d'octubre al 8 de desembre. Es tracta de l'obra de teatre 'La partida', de Patrick Marber, que dirigida per Julio Manrique i protagonitzada per Ramon Madaula i Andreu Benito, entre d'altres, ha estat un dels grans èxits del Festival Grec d'enguany. I dels concerts de Vetusta Morla + Carmen 113, Yann Tiersen i Bombino.

Les entrades per aquests nous espectacles es podran comprar a partir d'aquest dimarts a les deu del matí al web del Temporada Alta. Una part de l'aforament es reservarà per a la venda de paquets del mes de setembre, un cop es conegui tota la programació.

'La partida' narra la història de sis personatges que es disputen una partida de pòquer i parlen de temes que van més enllà del joc. L'obra es podrà veure el cap de setmana d'arrencada del Festival Temporada Alta, en concret el dissabte 4 d'octubre, al Teatre Municipal de Girona.


Tres concerts a la Mirona i l'Auditori

Paral·lelament, els Vetusta Morla tornaran a Temporada Alta per presentar el seu nou àlbum 'La Deriva'. Ho faran en un concert a La Mirona, amb Carmen 113 com a teloners, el divendres 3 d'octubre. Aquesta jornada tindrà un programa doble de música. Just abans del concert del sextet madrileny, l'Auditori de Girona acollirà l'actuació de Bombino, que actuarà per primer cop a la capital gironina. Aquesta formació presentarà el disc 'Nomad', produït per l'enginyer i guitarrista de The Black Keys. També a l'Auditori, en aquest cas el 17 d'octubre, s'hi podrà veure el concert de Yann Tiersen, conegut per ser l'autor de les bandes sonores d'Amelie i Good Bye Lenin.