Roben 300 metres de cable telefònic i deixen sense servei a Vilabertran

Els mossos també investigen un robatori a Massanes

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per intentar localitzar els autors que aquest divendres, al voltant de tres quarts d'onze del matí, es van emportar 300 metres de cable telefònic a Vilatenim (Alt Empordà).

La sostracció va afectar els veïns del poble de Vilabertran. De moment, no hi ha detinguts. D'altra banda, ahir divendres, els agents també van tenir coneixement d'una altre intent de robatori de cable telefònic a Massanes (Selva). En aquest cas, els lladres no van poder emportar-se el seu botí i els agents també han obert una altra investigació per aclarir els fets.

El primer cas es va produir a tres quarts de nou del matí d'aquest divendres. Els agents van tenir coneixement que uns lladres havien intentat emportar-se el cable telefònic que passa pel costat de la via del tren dins del municipi. Els agents es van desplaçar al lloc dels fets i van comprovar que els autors només havien aconseguit fer un tall al cable i que no s'havien emportat el material. El tall però va afectar el servei bàsic i el servei de banda ampla que tenen els veïns del poble. Des dels Mossos d'Esquadra ja han informat que s'ha obert una investigació per intentar localitzar els autors o possibles testimonis.

El segon cas es va produir poca estona més tard, a Vilatenim. Allà, els lladres van aconseguir emportar-se 300 metres de cable telefònic deixant sense servei a diversos veïns de Vilabertran. Els agents també han obert una altra investigació per aclarir els fets.