Enxampats per robar botigues de Platja d'Aro amb una bossa anti-alarmes

Dos dels tres tenien pendents diverses ordres de detenció de jutjats de Girona

Efectius de la Policia Local de Castell-Platja d'Aro (Baix Empordà) han enxampat un home i dues dones - d'entre 22 i 44 anys - de nacionalitat romanesa que havien sostret diversos objectes de dues botigues del municipi. Els detinguts portaven una bossa de mà folrada amb alumini - on posaven els objectes robats- i amb la qual aconseguien passar pels detectors dels comerços sense fer saltar les alarmes.

L'operació s'emmarca en el dispositiu que el cos policial està aplicant al poble per combatre els furts a les zones comercials. Dos dels detinguts tenien pendents ordres de detenció de dos jutjats de Girona, per robatoris amb força i furts. Els fets van succeir la setmana passada, divendres dia 10, al voltant de dos quarts d'onze del a nit. La policia va rebre un avís d'un ciutadà que alertava d'un possible robatori a dos botigues de l'avinguda de S'Agaró de Platja d'Aro.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar dues dotacions policials que van localitzar un home amb actitud vigilant que es trobava davant d'un comerç mentre dues dones eren a l'interior. Els agents van identificar-los i van localitzar diversos objectes sostrets a dins de la bossa de mà que portava una de les detingudes.

Quan els agents van introduir les dades en els serveis informàtics policials van descobrir que un dels detinguts - l'home de 44 anys- tenia pendent una ordre de detenció d'un Jutjat de Girona per un robatori amb força. Una altra de les detingudes, de 40 anys, també tenia pendents dues ordres de detenció de dos jutjats de Girona, per robatori amb força i furt. L'altre dona, una noia de 22 anys, era qui portava al damunt la bossa folrada d'alumini. Per això, els agents van imputar-la i ha estat deixada en llibertat.