Desmantellen un cultiu amb 1.600 plantes de marihuana a Avinyonet de Puigventós

La Guàrdia Civil imputa els dos habitants de la masia, dos homes de 47 i 23 anys

La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació de marihuana en uns terrenys d'Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà), al costat del riu Manol. El cos policial va tenir coneixement d'una important plantació a la zona i el 15 de juliol passat van inspeccionar la zona denominada Timba.

Els agents van accedir per un corriol a tocar del riu i des d'allà van observar una esplanada amb un nombre important de plantes de marihuana, algunes d'entre mig metre i un metre d'alt. En total, van comissar 1.580 plantes amb un pes d'uns 280 quilos.

Un cable de la llum els va conduir fins a la masia on vivien els propietaris de la plantació, dos homes de 23 i 47 anys, nacionalitat espanyola, que van quedar imputats. Les sospites d'una possible plantació de marihuana de dimensions considerables va portar a agents de la Guàrdia Civil a inspeccionar el 15 de juliol passat els terrenys de la zona, coneguda com a Timba a la localitat d'Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà). Els agents van accedir per un corriol a tocar del riu Manol i des d'allà van descobrir una esplanada amb una important plantació de marihuana, algunes d'entre mig metre i un metre d'alt.

Durant la inspecció del terreny, van localitzar un cable de la llum que anava des de la parcel·la fins a una masia que hi havia al costat i des d'on es connectava el motor per regar la plantació. Els agents van trobar-se dos homes de 23 i 47 anys i nacionalitat espanyola que van reconèixer ser els propietaris del terreny i del manteniment de la plantació. És per això que els agents els van imputar i van lliurar les diligències al Jutjat de Guàrdia de Figueres.

També es va procedir a arrencar i comissar la plantació. En total, es van localitzar 1.580 plantes que pesaven uns 280 quilos.