Detenen un home per robar dos cops en la mateixa casa del barri de Sant Daniel

El propietari va reconèixer que el lladre portava posda una camisa seva i el va reduir

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 8 de juliol un home de 29 anys, nacionalitat maliana i veí de Girona per dos robatoris amb força a interior de domicili. El detingut hauria comès els dos fets a un mateix immoble, situat al carrer de les Monges, a Sant Daniel. El propietari de l'immoble va enxampar in fraganti el lladre i el va retenir fins que va arribar la policia.

A més, va adonar-se que el lladre portava posada una camisa que, precisament, li havien robat al desembre quan va patir el primer robatori. El lladre havia forçat una finestra, havia causat desperfectes a dins i tenia preparats al carrer diferents electrodomèstics per endur-se.
La detenció es va fer el 8 de juliol pels volts de les dues de la tarda. Poc abans, els mossos van rebre l'avís que hi havia dos ciutadans al disseminat de les Monges, a Sant Daniel, que tenien retingut un home que havien enxampat robant a una casa. 

Quan els mossos van arribar al lloc van comprovar que el lladre havia forçat una de les finestres del domicili i, un cop dins, havia causat diversos desperfectes. Concretament, havia arrencat el comptador de la llum i el cablejat elèctric, així com diverses aixetes de la banyera, cuina i làmpades.

A més, els agents van localitzar a l'exterior del domicili diversos electrodomèstics que el lladre tenia preparats per endur-se. Entre d'altres, hi havia ua nevera, una base de màquina de cosir, una rentadora, una cuina, motlles per fer magdalenes, un sac de ferros i fluorescents.
El propietari de l'habitatge va explicar a la policia que havia denunciat al desembre del 2013 un robatori similar. Es dóna el fet que, a més, va explicar que la camisa que portava posada el detingut era seva i que li havien sostret amb el robatori del desembre. 

El detingut és un home de 29 anys, nacionalitat maliana i veí de Girona. L'home té antecedents i, després de declarar davant del jutge, ha quedat en llibertat amb càrrecs.