Detinguts dos homes a Girona per un robatori amb força

També es va arrestar un tercer per una falta de furt i desobediència a l'autoritat

La Policia Municipal de Girona va detenir el passat dissabte un home, veí de Salt, per intentar desmuntar una estructura de ferro al Barri Vell i per resistir-se en el moment de la detenció, i dos més, veïns de Girona, per un robatori amb força a l'interior d'un local comercial al barri de Santa Eugènia. Aquest segon cas es va produir als volts de les sis del matí quan una trucada al 092 va alertar que dos joves intentaven forçar la persiana d'un local comercial.

Un cop al lloc dels fets, i gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van localitzar els dos sospitosos al balcó del pis de sobre del local. Un cop els van fer baixar amb l'ajuda dels bombers, es va procedir a la seva detenció. En el primer cas, una patrulla d'agents de la Policia Municipal de Girona, alertada per les imatges d'una càmera de seguretat, va enxampar a quarts de tres de la matinada un home quan manipulava una estructura de ferro al Barri Vell, que, segons va reconèixer, volia vendre. El sospitós, que no es va voler identificar, va ser detingut per una falta de furt i per una falta de desobediència lleu a l'autoritat.

El segon dels casos va passar al voltant de les sis del matí, quan la Central de Coordinació Policial va rebre una trucada al 092 informant que dos joves intentaven forçar la persiana d'un local comercial del barri de Santa Eugènia.

Seguidament es van desplaçar al lloc dels fets dos agents de la Policia Municipal de Girona que, gràcies a la col·laboració ciutadana, van tenir coneixement que aquests joves, després de manipular la persiana del local, van escalar per un semàfor per accedir al balcó del pis de sobre del local. Finalment es va poder fer baixar els joves amb la intervenció del servei de Bombers de Girona.

Cap a dos quarts de vuit del matí, els agents van detenir els dos homes com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.