Roben el cotxe i agredeixen un anglès de 81 anys a Castelló d'Empúries

Un ciutadà va localitzar l'home desorientat, sense pantalons i amb un trau al cap

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per localitzar dues noies que la passada matinada de dissabte van robar i agredir un ciutadà anglès de 81 anys a Castelló d'Empúries. Els fets es remunten al passat divendres quan la víctima va conèixer a les dues noies de nacionalitat romanesa, van intimar i es van desplaçar a un descampat del municipi.

Segons la versió de la víctima, allà va ser quan les dos dones el van agredir i es van emportar els seus pantalons i el cotxe. Un ciutadà va localitzar la víctima aquesta passat dissabte a les set del matí, desorientada i amb un trau al cap, cops i rascades. L'home va ser traslladat a l'hospital en estat lleu. Tal i com va explicar l'ancià de nacionalitat anglesa, l'home va conèixer divendres passat les dues noies.

Després de parlar una estona amb elles, es van desplaçar tots tres en cotxe a un descampat del municipi. Va ser allà on les noies el van començar a agredir i li van robar els pantalons i el seu vehicle.

Una persona que passejava per la zona de Bernat de Baix aquest dissabte al matí va trobar la víctima d'edat avançada al descampat, desorientat, amb un trau al cap, cops i rascades. El veí va avisar als Serveis d'Emergències i els Mossos d'Esquadra que es van desplaçar fins al lloc. La víctima va ser traslladada a l'hospital, en estat lleu. De moment, encara no s'ha efectuat cap detenció per aquests fets.