Quatre detinguts per furt a Castell-Platja d'Aro

Segons la Policia Local avien sostret una tauleta, telèfons intel·ligents, ulleres de sol i targetes de crèdit

Artimidoro Nelson M. S., súbdit peruà de 27 anys; Maria C. S., cubana de 38; Maria G. R., també cubana i de 45 anys, i Beatriz G. G., cubana de 38, han estat detinguts per la Policia Local de Castell-Platja d'Aro acusats de diversos furts.

Els quatre són veïns de l'Hospitalet de Llobregat i de Barcelona. Els fets van tenir lloc el 5 de juliol, quan cap a les 21.00 h un ciutadà va informar de moviments sospitosos dels quatre individus en un carrer del municipi. Els agents s'hi van adreçar i van comprovar el que denunciava el ciutadà. Els van aturar quan marxaven de l'indret en cotxe i van observar com amagaven objectes.

En escorcollar el vehicle van trobar el presumpte material furtat. Concretament es va trobar una tauleta electrònica, diversos telèfons mòbils, ulleres de sol de marques reconegudes i diverses targetes de crèdit. També hi havia algunes eines que presumptament haurien servit per cometre els furts, com ara bastons extensibles, paper de film adhesiu i un arpó.

La majoria d'objectes havien estat denunciats com a sostrets per una mateixa persona, que els va reconèixer. Davant d'aquest fet, els quatre individus va ser detinguts per un presumpte delicte de furt.

Se sospita que els detinguts es desplaçaven des dels seus municipis a altres per cometre aquest tipus de delicte. Tenen antecedents policials i a una de les detingudes li constava una ordre de crida i cerca.