Via Veneto de Barcelona es posa al capdavant dels fogons del Festival de Cap Roig

L'establiment pren el relleu temporalment al Celler de Can Roca

El restaurant Via Veneto de Barcelona es posa aquest estiu al capdavant dels fogons del Festival de Cap Roig de Calella de Palafrugell. Fins al 15 d'agost, el restaurant barceloní es trasllada a Cap Roig per oferir alguns dels seus plats més emblemàtics, prenent el relleu del Celler de Can Roca que durant les darreres edicions s'havia encarregat de la proposta gastronòmica i que enguany abandonen el càtering per motius d'agenda, ja que es troben de gira per Àsia.

A banda de l'espai gastronòmic dels Jardins de Cap Roig (pensat per a àpats més formals) també s'oferiran sopars a dos llocs més informals: la Plaça del Castell - amb entrepans i snacks- i l'espai privat per a patrocinadors i convidats VIP al claustre del castell. Via Veneto té una estrella Michelin des del 1975.

La nova oferta gastronòmica del festival l'han presentat aquest dimecres a Cap Roig el director general de Fundació Bancària "La Caixa", Jaume Giró, el director del Festival, Juli Guiu, i el responsable del Via Veneto, Pere Monje.

Durant la presentació, el director del festival ha destacat la que la simbiosi de l'espai, l'espectacle i la gastronomia fan de Cap Roig "un esdeveniment únic a Europa". Per la seva banda, Pere Monje i el seu equip de Via Veneto s'han mostrat molt il·lusionats de "poder formar part de la família de Cap Roig".

Cap Roig sempre porta anys combinant la música amb la gastronomia de nivell. Durant les darreres edicions, va ser el Celler de Can Roca de Girona (considerat el segon millor restaurant del món) l'encarregat de complementar el cartell musical amb una oferta gastronòmica de renom.