Junqueras presentarà dissabte el nou candidat d'ERC per Blanes

Àngel Canosa fou escollit oficialment el passat 28 de febrer

El president d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Oriol Junqueras, presentarà oficialment el proper dissabte 12 de juliol el nou candidat del partit per Blanes, Àngel Canosa. L'acte tindrà lloc a les vuit del vespre al Teatre Municipal del municipi.

Canosa fou escollit nou cap de llist per unanimitat en l'assemblea celebrada el passat 28 de febrer. L'elecció va arribar després de mesos de contactes i xerrades prèvies, decisives en un cas d'un possible candidat que no havia estat vinculat mai a cap estructura política ni específicament al partit republicà.

El no cap de llista aposta per "un treball equip, ambició per optar a l'alcaldia de Blanes, voluntat de servei a la ciutadania a qui reconeix com a únic destinatari de l'acció política i com a únic interlocutor vàlid per diagnosticar les principals prioritats del municipi".

Canosa, natural de Barcelona i de 45 anys, és llicenciat en Dret i ha exercit de jutge a Blanes. Casat amb una blanenca, va decidir viure al municipi de la Selva on ha tingut tres fills amb la seva parella.