Enxampen a Figueres un jove francès amb 23 quilos d'haixix al cotxe

La droga estaria valorada en uns 15.079 euros i el detingut ja ha ingressat a la presó

Els Mossos d'Esquadra han enxampat un jove, de 21 anys de nacionalitat francesa i amb domicili desconegut, per un delicte contra la salut pública. Els fets van succeir el passat 30 de juny, cap a quarts de dotze de la nit, quan una dotació de mossos de paisà que patrullava per Figueres va veure com un turisme anava a fer un canvi de sentit en un lloc prohibit.

Els agents van seguir el vehicle i el van aturar a l'N-II. En apropar-se al cotxe, els agents van detectar una forta olor d'haixix. Durant l'escorcoll, els agents van trobar 52 bosses precintades que contenien 23 quilos d'haixix. Una droga que estaria valorada en uns 15.079 euros. El detingut ja ha ingressat a la presó. Els fets van succeir ara fa una setmana, el passat 30 de juny a quarts de dotze de la nit. Una dotació dels mossos de paisà, que patrullava per la població en un dispositiu de prevenció de robatoris, va veure com un turisme intentava fer un canvi de sentit en un lloc prohibit al carrer la Sauca de Figueres. Els agents van seguir el vehicle i el van aturar-lo al quilòmetre 6,5 de l'N-II, en sentit La Jonquera.

En aproximar-se al cotxe, els mossos van detectar que desprenia una forta olor d'haixix. Per això van escorcollar el vehicle i, al maleter, van localitzar 52 bosses precintades amb haixix. En total, el detingut portava 23 quilograms i, per aquest motiu, va quedar detingut per un delicte de tràfic de substàncies estupefaents.

Segons estimacions de l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents, la droga comissada estaria valorada en uns 15.079 euros. El detingut, sense antecedents policials, va passar el dia 2 de juliol a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va decretar el seu ingrés a presó.