Paneque, única candidata per liderar el PSC a Girona, aconsegueix el 98,7% dels vots

Hi han participat 711 afiliats i ciutadans gironins

La candidata del PSC a l'alcaldia de Girona, Sílvia Paneque, ha obtingut aquest dissabte el suport del 98,7% dels vots, segons ha informat la formació a través d'un comunicat. 711 afiliats i ciutadans gironins han votat a les primàries dels socialistes.

Dels 709 vots vàlids, 702 han estat a favor de la regidora. La seva era l'única candidatura que s'ha presentat a les primàries, ja que la portaveu del Consell Comarcal del Gironès, Glòria Plana, va deixar el partit i es va retirar de la cursa quan el moviment crític Avancem es va constituir com a "subjecte polític". Paneque s'ha mostrat molt satisfeta per la participació "a pesar de totes les dificultats i entrebancs que ha patit el procés".

Durant el discurs que la candidata ha fet després de donar-se a conèixer el resultat, Sílvia Paneque ha refermat "la voluntat i la capacitat" dels socialistes per governar Girona. "Ens proposem recuperar l'alcaldia per desplegar un projecte que articuli la ciutat a partir dels criteris d'igualtat, seguretat i igualtat sobre la base d'una gestió honesta, eficaç i transparent", ha explicat Paneque.

La candidata socialista a la ciutat de Girona ha destacat que "mai, absolutament mai, un projecte socialista havia iniciat la campanya amb el suport de més de 700 persones". "Ha estat molt difícil aconseguir-ho però ens n'hem sortit", ha conclòs.