Detingut al Baix Empordà un home amb set ordres judicials de detenció pendents

En ser descobert pels mossos, el fugitiu es va enfrontar als agents amb un ganivet de grans dimensions

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 30 de juny a l'Estartit un home de nacionalitat espanyola amb set ordres judicials de detenció pendents, com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat a l'autoritat.

Els fets es van produir el matí del mateix dia de la detenció quan els mossos van tenir coneixement que el fugitiu es podria trobar a la demarcació. Després de realitzar comprovacions en diferents zones, els agents van localitzar el seu vehicle estacionat davant un edifici abandonat de l'Estartit.

Al cap de poca estona, l'individu, acompanyat d'una dona, van sortir de l'edifici i en veure's descobert i després d'intentar fugir es va enfrontar als agents amb un ganivet de grans dimensions. Durant la persecució, el fugitiu es va introduir en un carrer sense sortida.

Al veure's acorralat va treure un ganivet de grans dimensions i es va enfrontar contra els mossos. Un agent va esquivar l'atac i va aconseguir reduir l'home. Aquest va quedar detingut per l'atemptat contra els policies i per les set ordres de recerca que tenia emeses per jutjats de València, Barcelona i Lleida.

El detingut va passar el dia 1 de juliol a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.