El detingut pel crim d'una jove a Madrid diu que va esquarterar una dona a Girona

Podria ser Montse Méndez, desapareguda el 23 d'octubre de 2013

Un home de 33 anys detingut com a sospitós d'homicidi per haver estrangulat i cremat una jove danesa de 27 anys en un pis a Madrid ha confessat que va matar i esquarterar una altra dona a Girona.

El detingut va passar a disposició judicial pel crim de la jove el 21 de juny a Madrid i el jutjat d'instrucció el va enviar a presó comunicada i sense fiança. Segons informa el Diari de Girona, el presumpte homicida, de nacionalitat belga, hauria confessat que la víctima gironina és Montse Méndez, desapareguda des del 23 d'octubre de l'any passat. La van veure per última vegada al barri de Can Gibert del Pla i, des de llavors, ni rastre. Tampoc ha aparegut cap cadàver esquarterat a la demarcació.

Els Mossos d'Esquadra investiguen la desaparició de Montse Méndez des de l'octubre de l'any passat. Des d'aleshores, han pres declaració a les persones més properes i han comprovat que no hi ha hagut moviments bancaris ni ha utilitzat el seu telèfon mòbil.

Ara, la confessió d'un home detingut per un altre crim a Madrid podria abocar llum al cas. Segons informa el Diari de Girona, mentre declarava, el sospitós va confessar als agents del grup cinquè d'homicidis de la policia espanyola a Madrid que mesos enrere també havia matat una altra dona a Girona.

L'home ha assegurat que la va matar i esquarterar i, després, amb l'ajuda d'una tercera persona, es va desfer del cadàver llançant-lo a les escombraries.

Es dóna la circumstància que, des de la desaparició, no ha aparegut cap cadàver amb senyals de violència o d'haver estat esquarterat.