Un estafador es fa passar per policia i demana diners per una campanya de seguretat falsa

L'home podria tenir antecedents per fets similars

La Policia Local de Girona ha obert una investigació per identificar un presumpte estafador que demana diners en nom de la policia per patrocinar una campanya de seguretat falsa. L'alerta l'ha aixecat un ciutadà afectat que ha rebut una trucada en què l'informaven que es presentava una campanya de prevenció per a la seguretat vial i la violència envers la dona que, suposadament, s'hauria de fer als col·legis de Girona.

Per avalar la credibilitat de la campanya, l'individu ha utilitzat el nom de la Policia Local de Girona. L'estafa consisteix a demanar diners en nom de la policia i confirmar el pagament a través del compte bancari. La víctima rep un correu electrònic amb una factura proforma on apareix la imatge corporativa d'una empresa i un número de compte corrent per a la confirmació.

Arran d'aquesta denúncia, els agents de la Policia Municipal de Girona han obert una investigació per esclarir els fets i identificar el presumpte autor. La policia apunta cap a un home que ja té antecedents per fets similars.

La Policia Municipal de Girona ha volgut posar en alerta les víctimes potencials d'aquest engany i assegura que en cap cas demanen diners ni patrocinadors a canvi de cap activitat professional.