Detingut un home a Vilafant amb 23 quilos d'haixix amagats al cotxe

La droga comissada hauria tingut un valor de 35.000 al mercat il·legal

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 18 de juny a Vilafant (Alt Empordà) un home de 39 anys per transportar al seu vehicle 23,5 quilos d'haixix distribuïts en 44 paquets. Els fets es van produir quan una patrulla d'agents de paisà va tenir coneixement que hi havia una baralla en un carrer de Vilafant. En arribar al lloc indicat, els agents no van localitzar cap baralla, però sí un home que caminava amb actitud vigilant i molt nerviosa.

En el moment de procedir a la seva identificació, l'home es va mostrar en tot moment molt evasiu a totes les preguntes que se li formulaven el que va aixecar les sospites dels agents que van procedir a registrar el seu vehicle on van localitzar la droga amagada.

Els agents van localitzar dins el portamaletes del vehicle dues caixes de cartró amb diferents paquets d'haixix. Concretament, es van trobar 23.5 quilograms d'haixix distribuïts en 44 paquets de la substància premsada. Segons l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents (OCNE) el preu d'aquest comís en el mercat seria de més de 35.000 euros.


La policia va detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

El detingut, amb antecedents, va passar el 20 de juny a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.