Mor un menor electrocutat a l'estació de tren de Llançà

La víctima, de 16 anys i veí de Figueres, va tocar la catenària

Un jovee, veí de Figueres i de 16 anys, va morir ahir a la tarda a l'hospital Josep Trueta de Girona després de resultat greument ferit al rebre una forta descàrrega elèctrica a l'estació de tren de Llançà (Alt Empordà).

La víctima, segons explica El Punt Avui, anava amb un grup d'amics, que havien passat la nit de festa a Llançà, i cap a les sis de la matinada es van dirigir tots a l'estació per agafar un tren que els tornés a Figueres.


Mentre esperaven, José Ortega va pujar a un vagó d'un tren de mercaderies aturat des de feia molt de temps en una via morta, a la zona de l'estació en direcció a Colera. L'home va enfilar-se a un dels vagons que tenen l'estructura metàl·lica por transportar vehicles i accidentalment va tocar la catenària. Ortega va rebre una forta descàrrega elèctrica, va caure fulminat i va entrar en aturada cardiorespiratòria.

Els seus companys van alertar els serveis d'emergències i els facultatius del SEM van aconseguir inicialment reviure'l i el van traslladar a l'hospital de Figueres. Allà, atesa la seva gravetat, va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va morir unes hores després.