Ferida greu una nena de 12 anys al d'ofegar-se en una piscina de Waterworld

La menor feia un joc de competició

Una nena de 12 anys ha quedat ferida greu aquest dijous al matí després d'ofegar-se en una piscina del parc aquàtic Waterworld de Lloret de Mar, segons fonts del SEM. La nena es troba ingressada a la UCI de l'Hospital Trueta. Els fets s'han produït poc després de les onze del matí a la piscina 'Llac relax' del parc on la menor feia un joc de competició amb les seves amigues consistent en aguantar el màxim temps possible sota l'aigua i s'ha ofegat.

La nena ha patit una aturada cardíaca i el socorrista del parc li ha practicat les maniobres de reanimació, de manera que ha recuperat el pols. Posteriorment, ha tornat a quedar inconscient i els serveis d'emergència del parc han avisat el SEM.

Un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat la menor en estat greu a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Josep Trueta de Girona, on seguirà ingressada uns dies per fer un seguiment de la seva evolució i poder comprovar si l'incident li ha pogut deixar alguna seqüela. Aquesta tarda la víctima es troba estable, segons ha constatat Arenas, que s'ha posat en contacte amb el centre i la família de la nena, els quals han volgut agrair l'atenció en un primer moment dels serveis d'emergència del parc.


El director de parcs aquàtics de la Costa Brava, Julià López Arenas, ha explicat en declaracions a l'ACN, que la víctima i les seves amigues que feien el joc de submersió a l'aigua pertanyen a un grup escolar de Girona i ha assegurat que la ràpida actuació dels serveis d'emergència del parc han evitat el que hagués pogut ser un tràgic desenllaç.