L'Acustiqueta vol consolidar-se com el festival infantil de referència

L'any passat, la segona edició del certamen de Figueres, va convocar 25.000 persones

L'Acustiqueta, el festival infantil que programa artistes de públic adult que han creat espectacles familiars, encara la tercera edició amb la voluntat de consolidar-se com a festival infantil de referència. L'any passat, en la segona edició, el festival va congregar 25.000 persones, en un certamen que combina la seva oferta amb la dels museus de la ciutat de Figueres, i amb un espai de diversió permanent anomenat Espai Jocs.

Un dels plats forts d'aquest any és l'estrena de l'espectacle 'We are the world' basat en la figura del cantant Michael Jackson. També s'estrena 'Heavy per Xics', una producció pròpia que pretén assolir l'èxit de la co-producció de l'any passat 'Rolf&Flor'. Aquest nou espectacle pretén acostar la música rock als més petits de la mà de la direcció artística de Joanjo Bosk i d'un grup format per components provinents de bandes rock de prestigi com Zulo o Àspid entre d'altres.

A banda de divendres i dissabte, enguany s'ha apostat fort pel diumenge, un dia eminentment familiar. Així doncs, diumenge 31 d'agost es podran viure els concerts de dos dels grups de públic familiar amb més poder de convocatòria: Macedònia i Diver-kids from Orquestra Di-versiones.

La inauguració de l'Acustiqueta serà divendres 29 d'agost i constarà de la Festa final de Casals de l'Alt Empordà que convocarà prop d'un miler de nens i nenes. Hi haurà una cercavila i l'espectacle Reggae per Xics by The Penguins. En la seva tercera edició, les escoles de música de la ciutat tindran un paper rellevant.

Per un costat, les dues corals infantils, la del col·legi Sant Pau i la de l'escola de la Flauta Màgica, participaran al concert de Macedònia. A més, a l'Espai Jocs es podrà assistir a classes en directe i representacions d'alumnes provinents de l'Escola de música Pep Ventura, de la Flauta Màgica i de la Nau Oliva i de Dance Me.