Presó per un multireincident que va atracar un avi en cadira de rodes

La mateixa nit, va saquejar un bar de la població

El jutge ha enviat a presó un lladre multireincident que la nit del 2 de juny va atracar un avi que va amb cadira de rodes a Palafrugell (Baix Empordà). El delinqüent va abordar la víctima, que pateix una minusvalidesa, entre els carrers Josep Irla i Alfons XII. Li va frenar la cadira per darrera i, després de forcejar, li va prendre la ronyonera. A dins, l'home hi duia pocs diners, tabac i un telèfon mòbil.

Arran de la investigació, els Mossos d'Esquadra van identificar el sospitós i també van descobrir que seria el lladre que aquella mateixa nit va saquejar un bar del carrer Pompeu Fabra del mateix municipi. Els agents van localitzar i detenir l'individu dilluns a la tarda. Aquest dimecres ha ingressat a presó. El detingut és un vell conegut de la policia que acumula múltiples antecedents. Després de la darrera detenció, per dos robatoris, ha ingressat a presó.  

Cap a dos quarts de dotze de la nit del dia 2 de juny, el lladre va abordar un home d'edat avançada que pateix una minusvalidesa i es desplaça amb cadira de rodes. El delinqüent li va frenar la cadira i li va prendre la ronyonera. El botí va ser escàs perquè a dins la víctima hi duia pocs diners, un paquet de tabac i un telèfon mòbil.  

Quan els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement dels fets, van iniciar una investigació per identificar l'autor del robatori. Els indicis, la descripció i les proves apuntaven cap a un home de 44 anys, nacionalitat marroquina i veí de Palafrugell, que acumula diverses detencions.  

A més, els agents també van poder relacionar el sospitós amb un altre robatori, produït la mateixa nit a un bar de la població. L'autor o autors, van trencar la porta de la cuina i van entrar a l'establiment del carrer Pompeu Fabra. Després de regirar el local, es van endur una televisió i diners en efectiu.

La investigació del robatori en aquest bar va concloure que l'autor era el mateix que la mateixa nit va atracar l'home que anava en cadira de rodes.  

Els Mossos d'Esquadra van detenir el multireincident dilluns a la tarda, a la plaça Jaume Vicens Vies de Girona. Els agents li atribueixen un delicte de robatori amb força i un altre de robatori amb violència i intimidació. Aquest dimecres ha passat a disposició judicial al Jutjat de la Bisbal d'Empordà en funcions de guàrdia i el jutge l'ha enviat a presó.