Aldi amplia la presència a les comarques gironines amb tres nous supermercats

Palamós, Figueres i l'Escala són les poblacions escollides

Palamós (Baix Empordà) ja té un supermercat ALDI amb 1.000 metres quadrats de superfície i 74 places d’aparcament. La botiga està ubicada al carrer Arnau Sa Bruguera número 10.

La inauguració es va celebrar ahir, a les onze del matí amb la presència de l'alcaldessa del municipi, Mª Teresa Ferrés. A l'acte també hi era present el responsable d’expansió d’ALDI, Joan Carles Frean, el qual va destacar la importància que aquesta nova botiga té per la seva empresa i va expressar la seva confiança en que tindrà una magnífica acollida entre els palamosins.  

Durant tot el dia nombrosos clients van realitzar les seves primeres compres. Per animar-los a provar la qualitat de l’ampli ventall de productes que ofereix ALDI, durant aquesta primera jornada, els assistents van poder degustar plats preparats a partir de productes ALDI i se’ls va convidar a participar en una promoció inaugural amb la que podien aconseguir cistelles de productes i vals de compra.

La botiga compta amb un ampli assortiment de productes en les categories d’alimentació, drogueria, higiene i basar. Més de 1.200 productes amb tot allò que els clients necessiten pel seu consum diari: producte fresc, envasat, regional, ecològic i sempre amb un fort compromís per la qualitat.

Aquesta nova obertura s’inscriu dins del pla de desenvolupament d’ALDI a Catalunya, on ja compta amb 46 establiments, 13 dels quals a la província de Girona. ALDI col·labora amb l’Ajuntament per potenciar la contractació de personal de la mateixa localitat. La implantació de la botiga de Palamós, la qual ha estat finançada amb recursos propis, contribuirà a la dinamització econòmica de la ciutat i permetrà als veïns i estiuejants de Palamós i dels voltants disposar d’una més àmplia oferta a l’hora de realitzar la seva compra quotidiana. I gràcies al seu assortiment de productes de marques pròpies que ja triomfen a molts països europeus, molta més gent podrà accedir a productes d’alta qualitat als millors preus.   

Les dues properes inauguracions tindran lloc a Figueres i L'Escala (Alt Empordà)

Sobre ALDI

ALDI és una de les més importants cadenes d’alimentació i supermercats del món. El seu origen és a Alemanya i compta amb quasi 5.000 botigues distribuïdes en 9 països. La seva entrada al mercat espanyol es va produir l’any 2002 i en la actualitat hi té 250 establiments.

ALDI es concentra en el que és essencial: la comoditat i funcionalitat dels seus establiments, l’elevada autoexigència a l’hora de seleccionar els millors productes i la qualificació dels seus col·laboradors. Un dels valors d’ALDI és la qualitat dels seus productes, que aconsegueix comprant als millors proveïdors internacionals, estatals i locals i també, oferint les seves pròpies marques com Milsani, GutBio, Biocura, Mildeen, Unamat o Tandil entre d’altres.