Comissen 114 plantes de marihuana a una conductora a Palafrugell

La Policia Local va rebre una trucada d'un testimoni que havia vist la dona, de 31 anys, carregant el cotxe

La Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) va interceptar el 10 de juny passat un vehicle tot terreny on hi havia 114 plantes petites de marihuana. La conductora, una dona de 31 anys veïna de la localitat, duia al portaequipatges material per al cultiu d'aquesta droga, com és una llum halògena amb un reflector metàl·lic, un extractor de fums, una gran quantitat de ferros i una lona.

La dona va ser detinguda per un delicte contra la salut pública i citada a declarar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. La policia va tenir coneixement dels fets per una trucada telefònica. Els fets van passar el 10 de juny passat. La Policia Local de Palafrugell va rebre una trucada telefònica que els informava que al Paratge de la Portalada hi havia una conductora d'un vehicle tot terreny estava carregant plantes de marihuana al seu interior.

Seguidament, agents de la Policia Local van interceptar un vehicle Land Rover model Freelander. Al portaequipatge hi havia unes caixes i unes bosses de plàstic plenes de plantes petites de marihuana, en total 114. També hi havia una llum halògena amb un reflector metàl·lic, una caixa de fusta amb dos forats i un extractor de fums, gran quantitat de ferros i una funda de lona.

La conductora del vehicle, M. S. C., de 31 anys d'edat i veïna de Palafrugell, va ser imputada per un delicte contra la salut pública i citada a declarar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra sobre aquests fets.