Espai Gironès entrega 4.500 euros en premis en motiu del 9è aniversari

Nou persones reben 500 euros per gastar en el centre comercial

Espai Gironès, centre gestionat per Multi Mall Management Spain S. A., va fer entrega el passat divendres dels nou premis del concurs organitzat entre maig i juny per celebrar el 9è aniversari que porta en funcionament el centre comercial gironí, en un acte celebrat a les seves oficines de gerència.

Per participar en l’esmentat concurs només era necessari fer una compra d’un mínim de 20 euros a qualsevol dels establiments de l’Espai i portar els tiquets de compra al punt d’informació de la planta baixa, on s’entregava una butlleta per participar en el sorteig de nou  premis de 500 euros per gastar a les botigues del centre.

Els afortunats han estat Òscar Pont (Salt), Laura Algueró (Girona), Gemma González (Salt), Jordi Molero (Sarrià de Ter), Josep Casas (La Cellera de Ter), Mercè Sala (Fornells de la Selva), Josep Guitart (Maçanet de la Selva), Núria García (Vic) i Adela Guilleí (Girona).

D’aquesta manera acaba un concurs que ha tingut com a objectiu recompensar la fidelitat dels compradors gironins que durant tants anys han apostat per l’Espai. Properament el centre engegarà noves iniciatives per tal de seguir donant un valor afegit a fer les compres als seus locals.