Agredeix al seu sogre amb una destral en una disputa per la custòdia del fill

El detingut és un veí de Begur de 42 anys

L'agressor que aquest divendres va ferir el seu sogre amb una destral a Palafrugell (Baix Empordà) és un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola, i veí de Begur. Els Mossos d'Esquadra l'han detingut per un delicte de temptativa d'homicidi i pròximament passarà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà.

Els agents han informat que els fets van succeir a quarts de vuit del matí i que l'agressor va atacar la víctima per la custòdia del seu fill que actualment viu amb els avis materns. Un veí va aconseguir desarmar l'agressor i socórrer la víctima, de 61 anys, que ha patit una fractura oberta al cap, un tall a la mà i un altre tall a la cama Els fets van passar aquest divendres a quarts de vuit del matí. L'agressor, un home de 42 anys i veí de Begur, estava enemistat amb el seu sogre per desavinences familiars.

Ell i la seva parella - la filla de la víctima- tenen un nen en comú però la custòdia del petit s'ha quedat en mans dels avis materns. Tot apuntaria a què el detingut va decidir anar fins al bloc on viu la víctima, situat al número 85 del carrer Vilar de Palafrugell, i va esperar-lo al pàrquing de l'edifici. Quan el sogre va baixar de casa seva, els dos homes es van començar a barallar. Va ser aleshores quan el detingut va treure una destral i començar a colpejar la víctima de 61 anys.

El sogre va patir una fractura oberta al cap, un traumatisme cranioencefàlic, un tall a la mà i un altre a la cama. Un veí que va veure la baralla va ser qui va aconseguir aturar l'agressor i desarmar-lo. Tot seguit, l'imputat va fugir corrents del lloc dels fets però el veí va quedar-se amb la víctima fins que van arribar els serveis d'emergència. L'home va ser traslladat a l'Hospital de Palamós i, posteriorment, ha estat derivat a l'Hospital Josep Trueta de Girona per la gravetat de les ferides que havia patit.

Després de rebre l'alerta, els Mossos d'Esquadra van començar a buscar l'agressor. Al cap de poca estona, el van aconseguir localitzar a casa seva, a Begur, on havia anat a refugiar-se. L'home està detingut per un delicte de temptativa d'homicidi.