Silvia Pérez Cruz i Luis Eduardo Aute, confirmats pel Festival Acústica de Figueres

El certamen programarà una quarantena de concerts en sis escenaris de la ciutat

El Festival Acústica de Figueres, que enguany es farà entre el 28 i el 31 d'agost, ha avançat el nom dels dos primers artistes que actuaran al certamen en l'apartat de concerts de pagament.

Es tracta de Sílvia Pérez Cruz i Luis Eduardo Aute. La cantant gironina, que anirà acompanyada de Raül Fernández, presentarà 'Granada', un dels discos més celebrats aquest 2014, el divendres 29 d'agost al Teatre Jardí. Aute, també al Teatre Jardí de Figueres, commemorarà el 30 d'agost amb l'únic concert que farà a Catalunya aquest estiu els 75 anys dels bombardejos que van afectar la capital altempordanesa. La resta de cartell es coneixerà el pròxim 10 de juliol.

La tretzena edició del Festival Acústica de Figueres presentarà el pròxim 10 de juliol la resta de programació, que tornarà a comptar amb concerts de grups de primera línia gratuïts a escenaris emblemàtics de la ciutat com ara la Rambla. La quarantena de concerts programats en l'edició de l'any passat van atreure més de 80.000 persones, una xifra que els organitzadors esperen superar aquest any.