Detinguts dos homes per tres robatoris en una cafeteria i en un basar de Blanes

Tenen 23 i 24 anys, veïns del municipi

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes de 23 i 24 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Blanes, com a presumptes autors de tres robatoris amb força a l'interior d'una cafeteria i d'un basar del municipi.

Concretament, els passats 24 d'abril i 19 de maig, el propietari d'una cafeteria va denunciar que uns lladres van accedir forçant la porta principal de vidre i es van endur la caixa registradora amb uns 1.000 euros de recaptació el primer dia i 750 euros la segona vegada. Per últim, el 3 de maig es va produir un altre robatori amb força amb el mateix modus operand a l'interior d'un basar.

Els lladres van forçar els vidres e la porta d'entrada i van sostreure la caixa de recaptació. A finals de maig, la Policia Local de Blanes va identificar dins d'un vehicle, dos joves que podien coincidir amb la descripció facilitada pels investigadors com a possibles autors dels robatoris. Durant aquesta actuació, la Policia Local els hi va comissar molta roba fosca, una palanca tipus pota de cabra, tapacolls i guants.

Finalment, el passat 3 de juny va concloure la investigació amb la detenció dels dos joves com a presumptes autors dels tres robatoris amb força.

Els detinguts, que tenen diversos antecedents, van passar el dia 3 de juny a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.