El Teatre de Bescanó posa a la venda 1.500 entrades al 60% de descompte

Forma part de la campanya 'Qui no corre...vola!'

El Teatre de Bescanó ha posat a la venda 1.500 entrades amb descomptes de fins al 60% per a una quinzena d'espectacles de la temporada de tardor. La campanya 'Qui no corre...vola!' busca apropar la cultura a la ciutadania i que el preu no sigui una barrera per anar a teatre. La campanya arrenca el 16 de juny a les 9 del matí i es tancarà quan s'hagin exhaurit les 1.500 entrades.

El descompte màxim -del 60%- serà per a les primeres 20 persones que comprin entrades per algun dels espectacles que entren en promoció. "El nostre propòsit és que ningú tingui l'excusa de dir que no va a teatre perquè no s'ho pot permetre", ha assegurat el director del Teatre de Bescanó, Quim Marcé.

En la línia iniciada fa un temps pel Teatre de Bescanó per reivindicar la cultura i acostar-la a totes les butxaques, enguany han promogut una nova campanya per a la temporada de tardor. En aquesta ocasió l'han batejat amb el nom 'Qui no corre...vol!' per premiar aquells espectadors més previsors i també donar l'opció a les famílies amb menys recursos de tenir importants descomptes si compren amb temps l'entrada. 

La campanya arrenca el 16 de juny i aplica descomptes a 1.500 entrades de manera progressiva. Per a les primeres 20 persones que comprin l'entrada per algun dels 15 espectacles, el descompte arribarà al 60%; les vint persones següents en adquirir-les gaudiran del 40% de descompte; les vint següents pagaran un 20% menys i les quaranta següents s'estalviaran les despeses de gestió que pugen a un euro. El preu de les entrades a taquilla va dels 8 als 21 euros.

Els espectacles que formen part de la campanya són: 'Confessions de dones de 30', d'Edu Pericas; 'Pulmons', de Duncan Macmillan; 'La nit dels ganivets roents', de Ferran Joanmiquel; 'Els dies feliços', de Sergi Belbel i protagonitzada per Emma Vilarasau; 'Losers' de Marta Buchaca (aquests dins l'apartat det per adults).

Pel que fa a la programació de teatre familiar, en la promoció s'inclouen 'La Gran Ilusión' del Mago Pop'; l'espectacle de dansa 'Barcelona City Ballet Project' i 'Òpera Jove'. En l'partat de teatre infantil , les obres que gaudiran de descomptes són 'Tut-turutut la Pincesa' i 'La Sireneta'. I pel que fa a la cartellera de música s'aplicaran descomptes a l'actuació de Maria del Mar Bonet i Borja Penalba,l La Principal de la Bisbal, Halldor Mar, Anna Roig i l'ombre de ton chien i Cor Geriona.

D'aquesta manera, el Teatre de Bescanó vol que la seva programació estigui a l'abast de totes les butxaques i que tothom pugui anar a veure espectacles de qualitat a preus reduïts. "El nostre propòsit és que ningú tingui l'excusa de dir que no va a teatre perquè no s'ho pot permetre", ha assegurat el director del Teatre de Bescanó, Quim Marcé.