Detenen a la Jonquera quatre anarquistes italians implicats amb els disturbis de #CanVies

En el vehicle portaven màscares antigàs, tiradors de boles d'acer, banderes anticapitalistes i adhesius de suport al Centre Social Autogestionat

La policia espanyola ha detingut a la Jonquera quatre anarquistes italians de qui se sospita que van participar en els disturbis de Can Vies. Els arrestats són tres nois i una noia d'entre 20 i 22 anys i van ser interceptats el dimecres passat a dos quarts de dues de la tarda en un control rutinari quan anaven cap a França. Els detinguts estan considerats per les autoritats italianes com a "activistes radicals perillosos".

Al cotxe, els italians, portaven quatre màscares antigàs, dos tiradors per disparar boles d'acer, dues banderes anarquistes, navalles multiusos, tornavisos i adhesius de suport a Can Vies, el Centre Social Autogestionat del barrí de Sants de Barcelona, que va ser desallotjat el 26. 

Pel material que portaven, els investigadors sospiten que podrien haver participat en les manifestacions i aldarulls contra el desallotjament i la demolició parcial de Can Vies. Els italians van ser arrestats durant un control rutinari de la policia espanyola, dins del pla de lluita contra la delinqüència itinerant internacional.

La policia espanyola ha proposat sancionar-los per infracció a la llei de seguretat ciutadana per portar "objectes perillosos prohibits".