Atrapen un lladre a Olot que va amenaçar amb llançar-se pel balcó si el detenien

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha estat deixat en llibertat amb càrrecs

Els Mossos han aconseguit enxampar un lladre de 29 anys -de nacionalitat algeriana i amb domicili desconegut- per dos robatoris amb força en establiments comercials d'Olot durant el passat mes de març. Els agents van poder atrapar-lo després que l'home s'enfilés al balcó del seu pis i amenacés amb llançar-se si els agents actuaven i el detenien.

Els policies van aconseguir que el lladre desistís de les seves intencions i baixés del balcó. L'home, amb nombrosos antecedents policials, va passar el 27 de maig a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia d'Olot que va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Els fets van succeir el passat mes de març quan els agents van tenir constància que s'havien produït dos robatoris en establiments comercials d'Olot. El primer es va registrar el 17 de març en una botiga del carrer Terrassa on el lladre s'havia emportat diners en metàl·lic i diversos productes d'alimentació. Pocs dies després, el 22 de març, va tornar a robar en un bar del carrer Proa d'on va sostreure tabac i diners de l'interior de les màquines expenedores de tabac.

El passat 27 de maig, els agents van saber que en un domicili del carrer Pere Màrtir d'Olot s'hi podria estar amagant l'autor d'aquests dos robatoris. Una patrulla dels mossos van presentar-hi al voltant de les vuit del matí però no van poder accedir al domicili. Per això, van sol·licitar a l'autoritat judicial una ordre per poder entrar a l'immoble. Unes hores més tard, els agents van aconseguir accedir-hi. Va ser llavors quan el lladre, intentant evitar la seva detenció, es va enfilar al balcó del pis i va amenaçar en llançar-se si els policies actuaven.

Tot i això, minuts després, els agents van aconseguir que l'home desistís de les seves intencions i baixés del balcó. El jove, amb nombrosos antecedents policials, va quedar detingut acusat de dos robatoris amb força en establiments comercials d'Olot. Aquell mateix dia, el 27 de maig, va passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia d'Olot el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.