La Clínica Bofill obre un nou centre a Empuriabrava

Les noves instal·lacions han suposat una inversió de 450.000 euros i donaran feina a set persones

El dilluns 9 de juny, la Clínica Bofill obrirà un nou centre sanitari a Empuriabrava, urbanització pertanyent a Castelló d'Empúries, per donar resposta a la creixent demanda de turisme sanitari a l'Alt Empordà. La Clínica Bofill, que ja compta amb centres a Girona i Platja d'Aro, ha invertit 450.000 euros en les noves instal·lacions que comptaran amb deu consultoris, tres box d'urgències i dels serveis de radiologia, ecografia, i anàlisis clíniques.

El centre, que generarà set llocs de feina directes i 15 indirectes, dóna continuïtat al pla d'expansió que es va iniciar l'any passat amb l'objectiu de cobrir el Baix Empordà amb el centre de Platja d'Aro i l'Alt Empordà amb aquesta nova obertura. El nou centre de Clinica Bofill tindrà un servei d'urgències obert dotze hores la dia, de les nou del matí a les 9 del vespre. En un inici no es treballarà amb assegurances de salut privades però si amb les d'accidents laborals, esportives i assegurances de viatge.

L'objectiu del nou centre és, d'una banda, millorar l'atenció sanitària privada a l'Alt Empordà, així com donar servei a estrangers residents a la zona oferint-los productes de valor afegir relacionats amb el benestar i la bellesa o amb l'atenció domiciliària.

A banda de les especialitats mèdiques i quirúrgiques, s'ha dissenyat un programa específic de salut integral en el que inclou la valoració tan a nivell fisiològic com psicològic anomenat FQL, que ja ha estat implantat al centre de Platja d'Aro amb molt d'èxit en aquest primer any i tindran una especial intervenció les unitats de sobrepès i obesitat així com la de cirurgia plàstica, estètica i reparadora i la medicina estètica.

El centre està ubicat molt a prop del centre comercial d'Empuriabrava, el que permetrà un bon accés i aparcament gratuït, Alhora, la ubicació ha estat triada pensant en garantir la privadesa del pacient sobretot en el cas de les unitats mèdiques especialitzades.