Enxampen un home a Girona que conduïa amb un carnet fals

La Policia Municipal va descobrir-ho després de fer un estudi pericial

La Policia Municipal de Girona ha enxampat un home, de 34 anys, que conduïa amb un carnet fals. Una patrulla va aturar-lo a finals del mes de maig quan circulava per la ciutat. El conductor els va lliurar un carnet procedent de Lituània. Des del primer moment, els agents van sospitar i van decidir comprovar-ne l'autenticitat mitjançant un estudi pericial.

La investigació, realitzada pel servei de Documentoscòpia del cos, va permetre confirmar que el document era fals. Per tot això, el passat dimarts 3 de juny, els policies van atribuir-li un delicte de falsedat documental i contra la seguretat del trànsit, ja que l'home conduïa un cotxe sense cap mena d'autorització.

Els fets es remunten a finals del passat mes de maig quan una patrulla de la Policia Municipal de Girona va aturar un vehicle en sospitar que el conductor circulava sense carnet de conduir. L'estudi pericial dels agents va permetre confirmar que el permís de conduir -procedent de Lituània- que portava l'home era fals.

Per això, el passat 3 de juny, al voltant de les deu de la nit, una altra patrulla del cos policial va adreçar-se al domicili del conductor on van notificar-li que la policia l'havia denunciat per delicte de falsedat documental i un altre delicte contra la seguretat del trànsit.