Dos detinguts a la Jonquera per portar més de 36 quilos d'haixix al cotxe

Es tracta de dos homes de 34 i 28 anys, de nacionalitat moldava, que pretenien anar a França

La Guàrdia Civil ha detingut dos homes de 34 i 28 anys i nacionalitat moldava que duien 36,3 quilos d'haixix amagats en un forat del cotxe. Els fets van passar ahir quan agents de la Secció Fiscal d'aquest cos a la Jonquera van aturar un vehicle amb matrícula de Moldàvia que circulava en direcció a França.

Els agents van demanar la documentació als dos ocupants i quan van procedir a inspeccionar el vehicle van descobrir la droga, que anava amb paquets. Seguidament, es va fer una prova i es va determinar que era haixix. La identificació dels ocupants i posterior inspecció del vehicle es va fer a la Jonquera pels volts del migida. Els dos ocupants, de 34 i 28 anys i nacionalitat moldava, pretenien passar la frontera amb la droga. Durant la inspecció, els agents van descubrir en un forat del cotxe els paquets sospitosos. Seguidament, es va fer una prova que va confirmar que la substància era haixix. En total duien 36,3 quilos.

Els agents van procedir a la detenció dels dos homes, que van passar a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Figueres, juntament amb la droga intervinguda.